StartsidaOm oss Så här jobbar viTjänsterProjektLänkarKontakta oss
Timmerhusdesign
Om oss

En obunden partnerVarför oss som en obunden partner?
Genom att inte vara bunden till en och samma leverantör skapas fördelar redan på ett tidigt stadium när upphandlingarna skall göras. Mycket tid läggs här på att finna de hantverkare och leverantörer för det specifika byggprojektet.

Byggprojekt är komplexa dels för att många är involverade och att de olika momenten måste ske i en viss ordning. Stora som små problem under bygget har en tendens att drabba kunden i form att det inte blir som man tänkt sig, att tidsplanen inte håller och att det påverkar priset i slutändan. Detta tar energi, skapar mer arbete och stör projektets gång. Kommunikationen och samordningen är ofta bristfällig men det finns också en annan aspekt, nämligen stress i ett byggprojekt. Tyvärr finns det ingen uppföljning att dra lärdom av misstagen då alla inblandade jobbar ut ifrån sina positioner. Man är också försäkrad så man slipper ta konsekvenserna. Brist på engagemang och samordning.

Vi har med vår erfarenhet identifierat detta i detalj och när väl kontrakten mellan kunden och leverantörerna är påskrivna kallar vi till ett byggmöte för alla inblandade. Där skapas lagandan.

Hur vi träffades och varför vi vill samarbeta.
Under byggprocessen av timmerhuset i Storhogna dök ofta diskussioner upp om orsaken till att vissa problem ständigt återkom. Där föddes vår tanke att gemensamt driva projekt. Vi jobbar med god kommunikation, hög kvalité på material/leverantörer och en tydlig styrning redan på ett tidigt stadium.

Göran Skoog

Efter 30 år i timmerhusbranschen har jag skapat ett stort kontaktnät när det gäller tillverkare, leverantörer och olika myndigheter. Tillsammans med några kollegor startades Lima Timmerhus AB som idag är en av våra främsta timmerhustillverkare. Efter 20 år som ägare och sedemera VD såldes företaget och kort därefter startades Timmerhus Design. Jag ansvarar för bygglov, design, idé, ritningar och kontakten mot myndigheter.

Jonas Olsson


Med 23 år inom SAS koncernen dels som pilot, utredare och del av ledningsgruppen SAS Charter går jag nu in i Timmerhus Design. Bidrar med erfarenheten som projketansvarig för eget timmerhus byggt i Storhogna under 2007/08 och kontakten med myndigheter, hantverkare och tillverkare. Jag ansvarar för den säljande delen, driver projektet och håller kontakten med hantverkare/uppdragsgivare.
 
Idé - Styrning - Kontroll - Uppföljning 
StartsidaOm oss Så här jobbar viTjänsterProjektLänkarKontakta oss